SB SERVICE Handelsbolag

Skåne län

Information

SB SERVICE Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Svalöv som är den kommunen där SB SERVICE Handelsbolag finns. I Svalöv så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. SB SERVICE Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket SB SERVICE Handelsbolag har haft sedan 2003-10-23. SB SERVICE Handelsbolag har funnits sedan och 2003-10-23 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till SB SERVICE Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Billeberga Tre 6760, 260 21, Billeberga men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0418-431870.

Svalöv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

SB SERVICE Handelsbolag har idag 969695-6086 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för SB SERVICE Handelsbolag

Fastighetsförvaltning, hund- och kattpensionat, konsultverksamhet inom hund, utbildningsverksamhet samt nagelbyggning.

I SB SERVICE Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Stjärnfält, Anita Britt-Marie som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Stjärnfält, Sven Oscar Roland som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .