DL Bygg Handelsbolag

Skåne län

Information

969696-3538 är organisationsnummer för företaget DL Bygg Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som DL Bygg Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Svalöv som är den kommunen som DL Bygg Handelsbolag finns i.

DL Bygg Handelsbolag har varit registrerat sedan 2003-09-29 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-08-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för DL Bygg Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-08-28.

DL Bygg Handelsbolag är och det finns flera bolag i Svalöv som också är .

Firmatecknare för DL Bygg Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med DL Bygg Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0708-261519 eller genom brev på följande adress:
MÖLLARPSVÄGEN 4, 260 23, Kågeröd

Byggbranschen, resa hus samt renovering.

Det finns olika personer som har en koppling med DL Bygg Handelsbolag och det är Jönsson, Britt Anne-Marie som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Jönsson, Lars Bertil som är född 1949 och har titeln Bolagsman,