Handelsbolaget HEPA

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Handelsbolaget HEPA. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Svalöv här finns det många olika Handelsbolag. Handelsbolaget HEPA tillhör bolagstypen "Handelsbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Svalöv jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Handelsbolaget HEPA är ej momsregistretat och har organisationsnummer 969717-1446.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0435-91664 alternativt besöka eller skicka post till Handelsbolaget HEPA på följande adress Solg. 3, 260 24, Röstånga.

Handelsbolaget HEPA är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Handelsbolaget HEPA så sitter följande personer i styrelsen: , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Internethandel av diverse hushålls- och hemartiklar såsom bad- rumsartiklar, bar artiklar, belysning, bestick, burkar och förvaringsboxar, glass, småmöbler, handdukar, badlakan, husgeråd, mindre hushållsmaskiner som ismaskin, kaffekokare och brödrost, kontorsartiklar, krukor, kuddar, leksaker, möbler och interiör, presentariklar, servetter, serviser, smide, speglar, sport- och fritidsartiklar, spring vatten(inomhus fontäner), tabletter, underlägg, tavlor, trädgårdsartiklar och möbler samt vaser.