Bilgiganten skåne Kommanditbolag

Skåne län

Information

Bilgiganten skåne Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Svalöv. Det är nämligen den kommunen som Bilgiganten skåne Kommanditbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bilgiganten skåne Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-12-23.

Bilgiganten skåne Kommanditbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-11-02. Men sedan 2006-12-23 så har Bilgiganten skåne Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Smultronstället 15, 260 70, Ljungbyhed. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bilgiganten skåne Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7904446.

Svalöv arbetar för att verksamheter som Bilgiganten skåne Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Bilgiganten skåne Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Inköp, försäljning och förmedling av begagnade bilar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bilgiganten skåne Kommanditbolag är följande:
Bolaget tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bilgiganten skåne Kommanditbolag och det är följande personer, Svensson, Björn Thomas som är född 1980 och har titeln Komplementär, Jonsson Svensson, Maria Elisabet som är född 1973 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Bilgiganten skåne Kommanditbolag är 969722-6067.