Thages Jakt & Fiske

Skåne län

Information

301103-XXXX är organisationsnummer för bolaget Thages Jakt & Fiske. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Thages Jakt & Fiske är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Svalöv som är den kommunen som Thages Jakt & Fiske finns i.

Thages Jakt & Fiske har varit registrerat sedan 1961-08-23 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Thages Jakt & Fiske så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Thages Jakt & Fiske är och det finns flera bolag i Svalöv som också är .

Firmatecknare för Thages Jakt & Fiske är följande:

Vill ni komma i kontakt med Thages Jakt & Fiske så kan ni göra det på telefon genom 0418-431214 eller genom brev på följande adress:

Handel samt reparationsverkstadsrörelse

Det finns olika personer som har en koppling med Thages Jakt & Fiske och det är STRÖMBERG, NILS THAGE BIRGER som är född 1930 och har titeln Innehavare av enskild firma,