HÅKANSSONS LANTHANDEL

Skåne län

Information

311210-XXXX är organisationsnummer för verksamheten HÅKANSSONS LANTHANDEL. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HÅKANSSONS LANTHANDEL är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Svalöv som är den kommunen som HÅKANSSONS LANTHANDEL finns i.

HÅKANSSONS LANTHANDEL har varit registrerat sedan 1986-10-16 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för HÅKANSSONS LANTHANDEL så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

HÅKANSSONS LANTHANDEL är och det finns flera verksamheter i Svalöv som också är .

Firmatecknare för HÅKANSSONS LANTHANDEL är följande:

Vill ni komma i kontakt med HÅKANSSONS LANTHANDEL så kan ni göra det på telefon genom 0418-660114 eller genom brev på följande adress:

Handel med livsmedel m m.

Det finns olika personer som har en koppling med HÅKANSSONS LANTHANDEL och det är HÅKANSSON, GUNVOR MARIANNE som är född 1931 och har titeln Innehavare av enskild firma,