SVALÖVS RADIO- O. TV-SERVICE, TOMMY APPELKVIST

Skåne län

Information

420503-XXXX är organisationsnummer för verksamheten SVALÖVS RADIO- O. TV-SERVICE, TOMMY APPELKVIST. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SVALÖVS RADIO- O. TV-SERVICE, TOMMY APPELKVIST är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Svalöv som är den kommunen som SVALÖVS RADIO- O. TV-SERVICE, TOMMY APPELKVIST finns i.

SVALÖVS RADIO- O. TV-SERVICE, TOMMY APPELKVIST har varit registrerat sedan 1967-03-06 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för SVALÖVS RADIO- O. TV-SERVICE, TOMMY APPELKVIST så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

SVALÖVS RADIO- O. TV-SERVICE, TOMMY APPELKVIST är och det finns flera verksamheter i Svalöv som också är .

Firmatecknare för SVALÖVS RADIO- O. TV-SERVICE, TOMMY APPELKVIST är följande:

Vill ni komma i kontakt med SVALÖVS RADIO- O. TV-SERVICE, TOMMY APPELKVIST så kan ni göra det på telefon genom 0418-663281 eller genom brev på följande adress:

Handel samt reparations- och servicerörelse

Det finns olika personer som har en koppling med SVALÖVS RADIO- O. TV-SERVICE, TOMMY APPELKVIST och det är Appelkvist, Tommy Arne som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,