SVALÖVS FINMEKANO

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Svalöv och SVALÖVS FINMEKANO är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och SVALÖVS FINMEKANO är ett av dem. Statusen för SVALÖVS FINMEKANO är att Bolaget är aktivt.

SVALÖVS FINMEKANO är ett Enskild firma och skapades 1988-05-05. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Svalöv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som SVALÖVS FINMEKANO ska trivas.

SVALÖVS FINMEKANO är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Svalöv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Mekanisk verkstadsrörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SVALÖVS FINMEKANO är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är SVALÖVS FINMEKANO och det finns flera verksamheter som är det idag i Svalöv.

Vill man komma i kontakt med SVALÖVS FINMEKANO så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-662707.

.

De som är på något sätt har med SVALÖVS FINMEKANO är HEDIN, LEIF ROLAND som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

SVALÖVS FINMEKANO har 421013-XXXX som sitt organisationsnummer.