INGENJÖRSFIRMAN PRAKTISK TEKNIK K A CARLSSON

Skåne län

Information

I Svalöv finns det ett Enskild firma som heter INGENJÖRSFIRMAN PRAKTISK TEKNIK K A CARLSSON. Det finns flera bolag som liknar INGENJÖRSFIRMAN PRAKTISK TEKNIK K A CARLSSON i Skåne län. Svalöv är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

INGENJÖRSFIRMAN PRAKTISK TEKNIK K A CARLSSON är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1979-02-23 så har INGENJÖRSFIRMAN PRAKTISK TEKNIK K A CARLSSON varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är INGENJÖRSFIRMAN PRAKTISK TEKNIK K A CARLSSON och det finns fler bolag som är det i Svalöv.

Vill man komma i kontakt med INGENJÖRSFIRMAN PRAKTISK TEKNIK K A CARLSSON så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med INGENJÖRSFIRMAN PRAKTISK TEKNIK K A CARLSSON så kan ni göra det på 0418-661396.

Handel med tekniska varor och tjänster inom branschen

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Karlsson, Kurt Allan som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

INGENJÖRSFIRMAN PRAKTISK TEKNIK K A CARLSSON har 430522-XXXX som sitt organisationsnummer.