TÅGARPS CONDITORI

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Svalöv och TÅGARPS CONDITORI är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och TÅGARPS CONDITORI är ett av dem. Statusen för TÅGARPS CONDITORI är att Bolaget är aktivt.

TÅGARPS CONDITORI är ett Enskild firma och skapades 1988-03-21. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Svalöv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som TÅGARPS CONDITORI ska trivas.

TÅGARPS CONDITORI är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-19. I Svalöv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bageri- och kaférörelse

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att TÅGARPS CONDITORI är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är TÅGARPS CONDITORI och det finns flera verksamheter som är det idag i Svalöv.

Vill man komma i kontakt med TÅGARPS CONDITORI så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-50113.

.

De som är på något sätt har med TÅGARPS CONDITORI är JÖNSSON, ULF GÖRAN som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

TÅGARPS CONDITORI har 440920-XXXX som sitt organisationsnummer.