Stoltz' Pyssel & Pynt

Skåne län

Information

441004-XXXX är organisationsnummer för företaget Stoltz' Pyssel & Pynt. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stoltz' Pyssel & Pynt är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Svalöv som är den kommunen som Stoltz' Pyssel & Pynt finns i.

Stoltz' Pyssel & Pynt har varit registrerat sedan 2005-02-03 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-09-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stoltz' Pyssel & Pynt så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-09-18.

Stoltz' Pyssel & Pynt är och det finns flera bolag i Svalöv som också är .

Firmatecknare för Stoltz' Pyssel & Pynt är följande:

Vill ni komma i kontakt med Stoltz' Pyssel & Pynt så kan ni göra det på telefon genom 0418-431627 eller genom brev på följande adress:

Internethandel: Butikshandel: Tillverkning av pappersartiklar, handel med presenter.

Det finns olika personer som har en koppling med Stoltz' Pyssel & Pynt och det är Stoltz, Siv Marie-Anne som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,