Tandläkare Louise Meijer

Skåne län

Information

450526-XXXX är organisationsnummer för bolaget Tandläkare Louise Meijer. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tandläkare Louise Meijer är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Svalöv som är den kommunen som Tandläkare Louise Meijer finns i.

Tandläkare Louise Meijer har varit registrerat sedan 1995-02-14 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tandläkare Louise Meijer så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Tandläkare Louise Meijer är och det finns flera bolag i Svalöv som också är .

Firmatecknare för Tandläkare Louise Meijer är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tandläkare Louise Meijer så kan ni göra det på telefon genom 0418-66018 eller genom brev på följande adress:

Tandläkarpraktik.

Det finns olika personer som har en koppling med Tandläkare Louise Meijer och det är Meijer, Britt-Louise Ingegerd som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,