K Wilhelmsson Gräv & Schakt

Skåne län

Information

460826-XXXX är organisationsnummer för bolaget K Wilhelmsson Gräv & Schakt. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som K Wilhelmsson Gräv & Schakt är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Svalöv som är den kommunen som K Wilhelmsson Gräv & Schakt finns i.

K Wilhelmsson Gräv & Schakt har varit registrerat sedan 2004-03-10 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-03-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för K Wilhelmsson Gräv & Schakt så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-03-04.

K Wilhelmsson Gräv & Schakt är och det finns flera bolag i Svalöv som också är .

Firmatecknare för K Wilhelmsson Gräv & Schakt är följande:

Vill ni komma i kontakt med K Wilhelmsson Gräv & Schakt så kan ni göra det på telefon genom 0418-80579 eller genom brev på följande adress:

Gräv och schaktningsarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med K Wilhelmsson Gräv & Schakt och det är Wilhelmsson, Kaj Göran som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,