TOM NILSSONS ANLÄGGNINGSFIRMA

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Svalöv och TOM NILSSONS ANLÄGGNINGSFIRMA är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och TOM NILSSONS ANLÄGGNINGSFIRMA är ett av dem. Statusen för TOM NILSSONS ANLÄGGNINGSFIRMA är att Bolaget är aktivt.

TOM NILSSONS ANLÄGGNINGSFIRMA är ett Enskild firma och skapades 1986-07-02. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Svalöv där företaget finns i jobbar för att företag som TOM NILSSONS ANLÄGGNINGSFIRMA ska trivas.

TOM NILSSONS ANLÄGGNINGSFIRMA är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Svalöv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Trädgårdsanläggning och markbyggnad samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att TOM NILSSONS ANLÄGGNINGSFIRMA är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är TOM NILSSONS ANLÄGGNINGSFIRMA och det finns flera företag som är det idag i Svalöv.

Vill man komma i kontakt med TOM NILSSONS ANLÄGGNINGSFIRMA så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med TOM NILSSONS ANLÄGGNINGSFIRMA är NILSSON, TOM ARNE som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

TOM NILSSONS ANLÄGGNINGSFIRMA har 470328-XXXX som sitt organisationsnummer.