Eva Nilssons Restaurang och Catering

Skåne län

Information

480623-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Eva Nilssons Restaurang och Catering. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eva Nilssons Restaurang och Catering är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Svalöv som är den kommunen som Eva Nilssons Restaurang och Catering finns i.

Eva Nilssons Restaurang och Catering har varit registrerat sedan 1997-11-17 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Eva Nilssons Restaurang och Catering så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Eva Nilssons Restaurang och Catering är och det finns flera verksamheter i Svalöv som också är .

Firmatecknare för Eva Nilssons Restaurang och Catering är följande:

Vill ni komma i kontakt med Eva Nilssons Restaurang och Catering så kan ni göra det på telefon genom 0418-431331 eller genom brev på följande adress:

Servering och catering.

Det finns olika personer som har en koppling med Eva Nilssons Restaurang och Catering och det är Nilsson, Eva Birgitta som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,