TÅGARPS FÄRG OCH TAPET

Skåne län

Information

490318-XXXX är organisationsnummer för bolaget TÅGARPS FÄRG OCH TAPET. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TÅGARPS FÄRG OCH TAPET är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Svalöv som är den kommunen som TÅGARPS FÄRG OCH TAPET finns i.

TÅGARPS FÄRG OCH TAPET har varit registrerat sedan 1984-10-18 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-10-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för TÅGARPS FÄRG OCH TAPET så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1981-01-01.

TÅGARPS FÄRG OCH TAPET är och det finns flera bolag i Svalöv som också är .

Firmatecknare för TÅGARPS FÄRG OCH TAPET är följande:

Vill ni komma i kontakt med TÅGARPS FÄRG OCH TAPET så kan ni göra det på telefon genom 0410-20522 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av färger och tapeter samt vinylgolv

Det finns olika personer som har en koppling med TÅGARPS FÄRG OCH TAPET och det är Rosenqvist, Lars Erik som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,