AO-MAVAB, filial till Brödrene A & O Johansen A/S Danmark

Skåne län

Information

I Skåne län så finns AO-MAVAB, filial till Brödrene A & O Johansen A/S Danmark. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Svalöv här finns det många olika Filial. AO-MAVAB, filial till Brödrene A & O Johansen A/S Danmark tillhör bolagstypen "Filial" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Svalöv jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

AO-MAVAB, filial till Brödrene A & O Johansen A/S Danmark är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 516402-5560.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 010-4809500 alternativt besöka eller skicka post till AO-MAVAB, filial till Brödrene A & O Johansen A/S Danmark på följande adress Bronsyxeg. 6 A, 213 75, Malmö.

AO-MAVAB, filial till Brödrene A & O Johansen A/S Danmark är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I AO-MAVAB, filial till Brödrene A & O Johansen A/S Danmark så sitter följande personer i styrelsen: , , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Filialen skall bedriva handel bestående i försäljning av VVS-produkter samt därmed förenlig verksamhet.