GRAFIKSTUDION I SVALÖV

Skåne län

Information

531202-XXXX är organisationsnummer för bolaget GRAFIKSTUDION I SVALÖV. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GRAFIKSTUDION I SVALÖV är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Svalöv som är den kommunen som GRAFIKSTUDION I SVALÖV finns i.

GRAFIKSTUDION I SVALÖV har varit registrerat sedan 1993-09-17 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-05-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för GRAFIKSTUDION I SVALÖV så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

GRAFIKSTUDION I SVALÖV är och det finns flera bolag i Svalöv som också är .

Firmatecknare för GRAFIKSTUDION I SVALÖV är följande:

Vill ni komma i kontakt med GRAFIKSTUDION I SVALÖV så kan ni göra det på telefon genom 0435-770020 eller genom brev på följande adress:

Offsettryckeri, fotoservice, presentreklam och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med GRAFIKSTUDION I SVALÖV och det är LINDBLAD, ERIC SVANTE som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,