Nubb & Tagel Tapetserarverkstad

Skåne län

Information

I Svalöv finns det ett Enskild firma som heter Nubb & Tagel Tapetserarverkstad. Det finns flera verksamheter som liknar Nubb & Tagel Tapetserarverkstad i Skåne län. Svalöv är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Nubb & Tagel Tapetserarverkstad är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1999-06-24 så har Nubb & Tagel Tapetserarverkstad varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Nubb & Tagel Tapetserarverkstad och det finns fler verksamheter som är det i Svalöv.

Vill man komma i kontakt med Nubb & Tagel Tapetserarverkstad så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Nubb & Tagel Tapetserarverkstad så kan ni göra det på 0418-662070.

Tapetserarverkstad: Omklädning och stoppning av möbler och dynor. Försäljning av tyger.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Olofsson, Eva Margaret som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, Olofsson, Nils Olof Tomas som är född 1951 och har titeln Prokurist, .

.

Nubb & Tagel Tapetserarverkstad har 540206-XXXX som sitt organisationsnummer.