Pålsbo Teknik

Skåne län

Information

540614-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Pålsbo Teknik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pålsbo Teknik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Svalöv som är den kommunen som Pålsbo Teknik finns i.

Pålsbo Teknik har varit registrerat sedan 2007-09-06 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Pålsbo Teknik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Pålsbo Teknik är och det finns flera verksamheter i Svalöv som också är .

Firmatecknare för Pålsbo Teknik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Pålsbo Teknik så kan ni göra det på telefon genom 0418-663484 eller genom brev på följande adress:

Servicearbeten såsom underhåll av maskiner och distributions- utrustning på mejerier. Installationsarbeten av maskiner och utrustning på mejerier. Installationsarbeten och servicearbeten åt lantbruk samt uthyrning av fastigheter och fastighetsskötsel.

Det finns olika personer som har en koppling med Pålsbo Teknik och det är Danielsson, Christer Ebbe som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,