Planmeister Aktiebolag

Skåne län

Information

Planmeister Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Svalöv som är den kommunen där Planmeister Aktiebolag finns. I Svalöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Planmeister Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Planmeister Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Planmeister Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kongaö Säteri , 260 23, Kågeröd men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0418-82091.

Svalöv arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Planmeister Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Planmeister Aktiebolag har idag 556043-6759 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Planmeister Aktiebolag

Bolaget skall driva verksamhet inom dataområdet och därvid köpa, sälja och hyra ut konsulttjänster, datautrustning och program, utveckla program, utbilda och agera som konsult inom ADB. Bolaget skall bedriva jord- och skogsbruk. Bolaget kommer vidare för kapitalförvaltning att bedriva handel med värdepapper, fastigheter, fritidsbåtar och skogsprodukter ävensom hyra ut fastigheter samt med ovanstående driva därmed förenlig verksamhet.

I Planmeister Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wachtmeister, Tycho Knut Fredrik som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Wachtmeister, Anna Birgitta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Walther, Kennet som är född 1952 och har titeln Revisor, .