Finans Invest Backsippan Aktiebolag

Skåne län

Information

Finans Invest Backsippan Aktiebolag är en verksamhet som finns i Svalöv. I Finans Invest Backsippan Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Franzén, Nils Harry som är född 1935 och har titeln VD, Franzén, Nils Harry som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Franzén, Björn Nils Henry som är född 1963 och har titeln Suppleant, Kjellander, Tord Richard som är född 1943 och har titeln Revisor, Kjellander Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Finans Invest Backsippan Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Finans Invest Backsippan Aktiebolag på telefon 0435-91092.

Bolaget skall idka handel, import och export inom livsmedelsbranschen, postorderrörelse, arrangera marknader, driva minigolfbana, kontraktsförmedlingsverksamhet, kreditgivningsverksamhet, fastighetsförvaltning, förlagsverksamhet för grammofoninspelningar samt köp och försäljning av ädelmetaller och aktier ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Finans Invest Backsippan Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Finans Invest Backsippan Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Svalöv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Finans Invest Backsippan Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Finans Invest Backsippan Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-03-09.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Finans Invest Backsippan Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Finans Invest Backsippan Aktiebolag har 556072-1648 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.