Traktorflyg Aktiebolag

Skåne län

Information

Traktorflyg Aktiebolag är ett av många företag som finns i Svalöv. Det är nämligen den kommunen som Traktorflyg Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Traktorflyg Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

Traktorflyg Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1962-02-19. Men sedan 1998-01-01 så har Traktorflyg Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Simmelsberga Gård, 260 23, Kågeröd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Traktorflyg Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0418-80250.

Svalöv arbetar för att företag som Traktorflyg Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Traktorflyg Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva import och försäljning av traktorer, och bedriva lantbruk med djurproduktion, handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Traktorflyg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Traktorflyg Aktiebolag och det är följande personer, Esbjörnsson, Jan Christer som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Esbjörnsson, Björn Lennart som är född 1939 och har titeln Suppleant, Karlsson, Lars Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Traktorflyg Aktiebolag är 556082-0127.