NIMO & KG TRANSPORTSYSTEM Aktiebolag

Skåne län

Information

556086-3861 är organisationsnummer för verksamheten NIMO & KG TRANSPORTSYSTEM Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som NIMO & KG TRANSPORTSYSTEM Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Svalöv som är den kommunen som NIMO & KG TRANSPORTSYSTEM Aktiebolag finns i.

NIMO & KG TRANSPORTSYSTEM Aktiebolag har varit registrerat sedan 1963-02-06 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för NIMO & KG TRANSPORTSYSTEM Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

NIMO & KG TRANSPORTSYSTEM Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Svalöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för NIMO & KG TRANSPORTSYSTEM Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bergman, Carl Johan Magnus -Taiminen, Timo Juhani

Vill ni komma i kontakt med NIMO & KG TRANSPORTSYSTEM Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0418-446440 eller genom brev på följande adress:
Byg. 9, 260 23, Kågeröd

Bolaget skall driva mekanisk verkstadsrörelse och idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med NIMO & KG TRANSPORTSYSTEM Aktiebolag och det är Bergman, Carl Johan Magnus som är född 1967 och har titeln VD, Bergman, Carl Johan Magnus som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Cardell, Bengt Torbjörn som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Aspén, Johan Henrik Urban som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Taiminen, Timo Juhani som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorwaldson, Per Torvald som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamotHolmia, Janne Juhani som är född 1982 och har titeln Suppleant, Eriksson, Krister Mattias som är född 1972 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor