Ekdahls Plåtindustri Aktiebolag

Skåne län

Information

Ekdahls Plåtindustri Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Svalöv. Det är nämligen den kommunen som Ekdahls Plåtindustri Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ekdahls Plåtindustri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Ekdahls Plåtindustri Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1963-06-26. Men sedan 1980-01-01 så har Ekdahls Plåtindustri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Bangårdsg. 12, 260 24, Röstånga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ekdahls Plåtindustri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0435-91300.

Svalöv arbetar för att bolag som Ekdahls Plåtindustri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ekdahls Plåtindustri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall tillverka och marknadsföra trycklösa cisterner, kupade cister- och tryckkärlsgavlar samt övriga halvfabrikat för cisterner och behållare och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ekdahls Plåtindustri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ekdahls Plåtindustri Aktiebolag och det är följande personer, Ekdahl, Håkan Johan Waldemar som är född 1967 och har titeln VD, Ekdahl, Håkan Johan Waldemar som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Camilla Carla Caroline som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ekdahl, Sune Valdemar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekdahl, Anne Carina som är född 1965 och har titeln Suppleant, Ekdahl, Kerstin Ann-Mari som är född 1941 och har titeln Suppleant.Persson, Bengt Arne som är född 1960 och har titeln Suppleant, Fristedt, Willy som är född 1939 och har titeln Revisor, Hermes Revision EF som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Ekdahls Plåtindustri Aktiebolag är 556088-0808.