Björkhaga Entreprenad Aktiebolag

Skåne län

Information

Björkhaga Entreprenad Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Svalöv. Det är nämligen den kommunen som Björkhaga Entreprenad Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Björkhaga Entreprenad Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Björkhaga Entreprenad Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1969-02-11. Men sedan 1998-01-01 så har Björkhaga Entreprenad Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Söderg. 54, 260 51, Ekeby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Björkhaga Entreprenad Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Svalöv arbetar för att verksamheter som Björkhaga Entreprenad Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Björkhaga Entreprenad Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva byggnadsentreprenadverksamhet samt maskinuthyrning. Dock även uppfödning och försäljning av djur ävensom odling och försäljning av lantbruksprodukter, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Björkhaga Entreprenad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Björkhaga Entreprenad Aktiebolag och det är följande personer, Ekström, Klas Ingvar som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekström, Ethel Ylva Linnéa som är född 1936 och har titeln Suppleant, Josefsson, Kjell Inge som är född 1951 och har titeln Revisor, Revisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Björkhaga Entreprenad Aktiebolag är 556123-4179.