Svalövs Plåt Aktiebolag

Skåne län

Information

Svalövs Plåt Aktiebolag är ett bolag som finns i Svalöv. I Svalövs Plåt Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Åkesson, Karl Johan Patrik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Åkesson, Curt Peter Michael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkesson, Kurt Evert som är född 1938 och har titeln Suppleant, Svensson, Nils Måns Inge som är född 1948 och har titeln Revisor, HM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Svalövs Plåt Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Svalövs Plåt Aktiebolag på telefon 0418-662039.

Bolaget skall bedriva plåtslagerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Svalövs Plåt Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Svalövs Plåt Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Svalöv arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Svalövs Plåt Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Svalövs Plåt Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Svalövs Plåt Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Svalövs Plåt Aktiebolag har 556130-0954 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.