Tibbaröds Lantbruk Aktiebolag

Skåne län

Information

Tibbaröds Lantbruk Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Svalöv. Det är nämligen den kommunen som Tibbaröds Lantbruk Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Tibbaröds Lantbruk Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Tibbaröds Lantbruk Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1970-12-14. Men sedan 1972-01-01 så har Tibbaröds Lantbruk Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till L. Tibbaröd 919, 260 24, Röstånga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tibbaröds Lantbruk Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5943150.

Svalöv arbetar för att bolag som Tibbaröds Lantbruk Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tibbaröds Lantbruk Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall driva jord- och skogsbruksrörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tibbaröds Lantbruk Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tibbaröds Lantbruk Aktiebolag och det är följande personer, Thomsson, Nils Gustaf Albert som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Thomsson, Gun Ingalill som är född 1958 och har titeln Suppleant, Nilsson, Karl Erik Ingvar som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Tibbaröds Lantbruk Aktiebolag är 556142-4325.