Motorcenter i Svalöv Aktiebolag

Skåne län

Information

Motorcenter i Svalöv Aktiebolag är ett företag som finns i Svalöv. I Motorcenter i Svalöv Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Severinsson, Anders Ola som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Mats Åke som är född 1974 och har titeln Suppleant, Hoffert, Eve Lennart som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Motorcenter i Svalöv Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Motorcenter i Svalöv Aktiebolag på telefon 0418-662580.

Bolaget skall bedriva handels- och verkstadsrörelse inom bilbranschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Motorcenter i Svalöv Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Motorcenter i Svalöv Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Svalöv arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Motorcenter i Svalöv Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Motorcenter i Svalöv Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1973-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Motorcenter i Svalöv Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Motorcenter i Svalöv Aktiebolag har 556178-5824 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.