Nilsson & Sjögren Byggnadsaktiebolag

Skåne län

Information

Nilsson & Sjögren Byggnadsaktiebolag är ett bolag som finns i Svalöv. I Nilsson & Sjögren Byggnadsaktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sjögren, Lars Henrik som är född 1969 och har titeln VD, Sjögren, Lars Henrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjögren, Gert-Åke som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sjögren, Ulla Gunhild Margareta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Möller, Bert Willard som är född 1943 och har titeln Revisor, Engerup, Lars Jörgen som är född 1951 och har titeln RevisorssuppleantSET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nilsson & Sjögren Byggnadsaktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Nilsson & Sjögren Byggnadsaktiebolag på telefon 0418-80840.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Nilsson & Sjögren Byggnadsaktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Nilsson & Sjögren Byggnadsaktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Svalöv arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Nilsson & Sjögren Byggnadsaktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Nilsson & Sjögren Byggnadsaktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nilsson & Sjögren Byggnadsaktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Nilsson & Sjögren Byggnadsaktiebolag har 556179-3653 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.