Röstångahallen Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Röstångahallen Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Svalöv här finns det många olika Aktiebolag. Röstångahallen Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Svalöv jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Röstångahallen Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556218-7657.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0435-91700 alternativt besöka eller skicka post till Röstångahallen Aktiebolag på följande adress Marieholmsv. 11, 260 24, Röstånga.

Röstångahallen Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Röstångahallen Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Franzén, Mariana Britt-Marie som är född 1964 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall idka handel, import och export främst inom livs- medelsbranschen, samt även idka tillverkning, handel, inklusive import och export, samt distrubition och marknadsföring av alkoholhaltiga produkter, samt även arrangera marknader, driva minigolfbana, kontraktsförmedlings-verksamhet, kreditgivnings- verksamhet, dock ej sådan verksamhet som avses i lag om bank- rörelse eller lag om kreditrörelse och finansiell leasingverk- samhet, fastighetsförvaltning, förlagsverksamhet samt köp och försäljning av ädelmetaller och aktier, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.