OP System AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns OP System AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Svalöv här finns det många olika Aktiebolag. OP System AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Svalöv jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

OP System AB är momsregistrerat sedan1983-01-01 och har organisationsnummer 556224-2296.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0418-446270 alternativt besöka eller skicka post till OP System AB på följande adress Årupsv. 26, 260 21, Billeberga.

OP System AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I OP System AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Persson, Sten Alfred som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Olofsson, Ingrid Anna-Karin som är född 1949 och har titeln Suppleant , Persson, Lena Margareta som är född 1951 och har titeln Suppleant , . , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva handel med mobil utrustning samt installation av fasta anläggningar för återvinning, lastbilspåbyggnader och reservdelar samt utföra verkstadsarbeten i anslutning härtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.