Håxon Byggservice Aktiebolag

Skåne län

Information

I Svalöv finns det ett Aktiebolag som heter Håxon Byggservice Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Håxon Byggservice Aktiebolag i Skåne län. Svalöv är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1983-02-02 så har Håxon Byggservice Aktiebolag varit registrerat. Idag är Håxon Byggservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Svalöv.

Vill man komma i kontakt med Håxon Byggservice Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till PÅLSTORPSVÄGEN 3, 260 23, Kågeröd. Vi ni istället prata med Håxon Byggservice Aktiebolag så kan ni göra det på 0418-83185.

Bolaget skall bedriva byggnads-, mark- och betongarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Åxman, Jessica Charlotta som är född 1973 och har titeln Extern firmatecknare, Persson, Göran Per Håkan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Ingrid Karin Anita som är född 1942 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Persson, Göran Per Håkan -Persson, Ingrid Karin Anita -Åxman, Jessica Charlotta .

Håxon Byggservice Aktiebolag har 556224-7857 som sitt organisationsnummer.