Geab Gummielektronik Aktiebolag

Skåne län

Information

Geab Gummielektronik Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Svalöv som är den kommunen där Geab Gummielektronik Aktiebolag finns. I Svalöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Geab Gummielektronik Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Geab Gummielektronik Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Geab Gummielektronik Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Prelatg. 8B, 233 39, Svedala men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-8325834.

Svalöv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Geab Gummielektronik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Geab Gummielektronik Aktiebolag har idag 556230-1928 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 1 suppleant. Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor. är den som för stunden ansvarar för Geab Gummielektronik Aktiebolag

Aktiebolagets verksamhet skall vara att bedriva marknadsföring, tillverkning och handel med elektronikkomponenter, rekrytering och uthyrning av personal inom lager, byggnation och industri, samt därmed förenlig verksamhet.

I Geab Gummielektronik Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eklöf, Karl Anders Daniel som är född 1984 och har titeln Suppleant, .