Hedenborgs Förvaltnings AB

Skåne län

Information

Bolaget skall direkt eller indirekt genom dotterbolag bedriva jordbruksverksamhet, grisuppfödning, mekanisk verkstad ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hedenborgs Förvaltnings AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Svalöv så är Hedenborgs Förvaltnings AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Svalöv arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Svalöv och i Skåne län. Redan 1984-08-02 så skapades Hedenborgs Förvaltnings AB och företaget är har F-skattsedel Hedenborgs Förvaltnings AB har haft det sedan 1994-01-01.

Hedenborgs Förvaltnings AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556247-4154 är organisationsnummret för företaget som finns i Svalöv.

Just nu är Hedenborgs Förvaltnings AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Hedenborgs Förvaltnings AB så går det att nå dem via telefon på 042-94220 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Levall, Annkristin Gabrielle -Levall, Hans Göran

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hedenborgs Förvaltnings AB är Levall, Hans Göran som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Levall, Annkristin Gabrielle som är född 1955 och har titeln Suppleant, Pankko, Jan Kalevi Peter som är född 1954 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .