Röstånga Gästgivaregård Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Svalöv och Röstånga Gästgivaregård Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Röstånga Gästgivaregård Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Röstånga Gästgivaregård Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Röstånga Gästgivaregård Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1984-11-27. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Svalöv där företaget finns i jobbar för att företag som Röstånga Gästgivaregård Aktiebolag ska trivas.

Röstånga Gästgivaregård Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Svalöv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva hotell- och restaurangrörelse, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Röstånga Gästgivaregård Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Röstånga Gästgivaregård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Svalöv.

Vill man komma i kontakt med Röstånga Gästgivaregård Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-29700.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Färlevik, Jenny Helena -Jönsson, Bengt Sigvard.

De som är på något sätt har med Röstånga Gästgivaregård Aktiebolag är Jönsson, Bengt Sigvard som är född 1943 och har titeln VD, Jönsson, Bengt Sigvard som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Färlevik, Jenny Helena som är född 1972 och har titeln Suppleant, Tevell, Magnus Bengt Valdemar som är född 1956 och har titeln Revisor, Materev AB som är född och har titeln Revisor, .

Röstånga Gästgivaregård Aktiebolag har 556251-9636 som sitt organisationsnummer.