GJL Livs Aktiebolag (Ica Nära Matmästaren)

Skåne län

Information

GJL Livs Aktiebolag (Ica Nära Matmästaren) hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Svalöv som är den kommunen där GJL Livs Aktiebolag (Ica Nära Matmästaren) finns. I Svalöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. GJL Livs Aktiebolag (Ica Nära Matmästaren) tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket GJL Livs Aktiebolag (Ica Nära Matmästaren) har haft sedan 1994-01-01. GJL Livs Aktiebolag (Ica Nära Matmästaren) har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till GJL Livs Aktiebolag (Ica Nära Matmästaren) så kan ni göra det genom att skicka er post till Västerg. 31, 260 20, Teckomatorp men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0418-660015.

Svalöv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är GJL Livs Aktiebolag (Ica Nära Matmästaren) Privat, ej börsnoterat.

GJL Livs Aktiebolag (Ica Nära Matmästaren) har idag 556264-2107 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för GJL Livs Aktiebolag (Ica Nära Matmästaren)

Bolaget skall bedriva detaljhandel inom dagligvarusektorn, vara spelombud samt därmed förenlig verksamhet.

I GJL Livs Aktiebolag (Ica Nära Matmästaren) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Jerry Stefan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Sven Olof Christer som är född 1944 och har titeln Suppleant, Wilhelmsson, Lars Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .