Svalöv Stormarknad AB (Ica Supermarket)

Skåne län

Information

Bolaget skall som medlem i ICA Förbundet bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Svalöv Stormarknad AB (Ica Supermarket) vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Svalöv så är Svalöv Stormarknad AB (Ica Supermarket) ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Svalöv arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Svalöv och i Skåne län. Redan 1985-12-17 så skapades Svalöv Stormarknad AB (Ica Supermarket) och bolaget är har F-skattsedel Svalöv Stormarknad AB (Ica Supermarket) har haft det sedan 2000-01-27.

Svalöv Stormarknad AB (Ica Supermarket) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-01-27

556269-6244 är organisationsnummret för bolaget som finns i Svalöv.

Just nu är Svalöv Stormarknad AB (Ica Supermarket) Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Svalöv Stormarknad AB (Ica Supermarket) så går det att nå dem via telefon på 0418-663090 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Holmgren, Bernt Jörgen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Svalöv Stormarknad AB (Ica Supermarket) är Holmgren, Bernt Jörgen som är född 1955 och har titeln VD, Holmgren, Bernt Jörgen som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Matts Göran som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Skatka, Karl Johan Jörgen som är född 1977 och har titeln Suppleant, Ekman, Paul Olof Jakob som är född 1958 och har titeln Revisor, Tremissis AB som är född och har titeln Revisor.