KAAB Prognos Aktiebolag

Skåne län

Information

KAAB Prognos Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Svalöv. Det är nämligen den kommunen som KAAB Prognos Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

KAAB Prognos Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

KAAB Prognos Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1986-02-13. Men sedan 1988-01-01 så har KAAB Prognos Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ättehögs Gård, 260 22, Tågarp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på KAAB Prognos Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0418-50408.

Svalöv arbetar för att bolag som KAAB Prognos Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för KAAB Prognos Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom databranschen, försäljning av program och hårdvara, samhällsplanering, informationsverksamhet, befolkningsprognoser, drift av jordbruksrörelse, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för KAAB Prognos Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till KAAB Prognos Aktiebolag och det är följande personer, Davidsson, Karl-Folke Lennart som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Davidsson, Ingrid Agnetha som är född 1949 och har titeln Suppleant, Hansson, Marie Ann-Christin som är född 1962 och har titeln Revisor, Allrevision AC Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för KAAB Prognos Aktiebolag är 556271-3882.