ElektroRydén Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Svalöv och ElektroRydén Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och ElektroRydén Aktiebolag är ett av dem. Statusen för ElektroRydén Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

ElektroRydén Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-05-28. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Svalöv där företaget finns i jobbar för att företag som ElektroRydén Aktiebolag ska trivas.

ElektroRydén Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Svalöv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva rörelse avseende installationer, konstruktioner och service inom elektriska området ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ElektroRydén Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är ElektroRydén Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Svalöv.

Vill man komma i kontakt med ElektroRydén Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-91125.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med ElektroRydén Aktiebolag är Rydén, Karl-Erik som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydén, Raili Eila som är född 1950 och har titeln Suppleant, Sandström, Bengt Arvid som är född 1948 och har titeln Revisor, Nilsson, Karl Erik Ingvar som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor, .

ElektroRydén Aktiebolag har 556276-5643 som sitt organisationsnummer.