R Ö Entreprenadekonomi Aktiebolag

Skåne län

Information

R Ö Entreprenadekonomi Aktiebolag är ett av många företag som finns i Svalöv. Det är nämligen den kommunen som R Ö Entreprenadekonomi Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

R Ö Entreprenadekonomi Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

R Ö Entreprenadekonomi Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1986-10-01. Men sedan 1987-01-01 så har R Ö Entreprenadekonomi Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Falkg. 5, 260 23, Kågeröd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på R Ö Entreprenadekonomi Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0418-80845.

Svalöv arbetar för att företag som R Ö Entreprenadekonomi Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för R Ö Entreprenadekonomi Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom byggnads- och anläggningsbranschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för R Ö Entreprenadekonomi Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till R Ö Entreprenadekonomi Aktiebolag och det är följande personer, Örnberg, Roland Tyrone som är född 1941 och har titeln VD, Örnberg, Roland Tyrone som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Örnberg, Britt-Mari som är född 1944 och har titeln Suppleant, Starck, Lars Göran Michael som är född 1970 och har titeln Revisor, Rosenqvist, Per Olow som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för R Ö Entreprenadekonomi Aktiebolag är 556281-3047.