Tumlaren Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Svalöv och Tumlaren Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Tumlaren Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Tumlaren Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Tumlaren Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-12-02. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Svalöv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Tumlaren Aktiebolag ska trivas.

Tumlaren Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Svalöv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva antivitetshandel och bygnads-, installations, underhålls- och reparationsverksamhet av möbler och konsthantverk samt härmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tumlaren Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Tumlaren Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Svalöv.

Vill man komma i kontakt med Tumlaren Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-660152.

Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Sonja Marianne -Strömstedt, Eva Charlotte.

De som är på något sätt har med Tumlaren Aktiebolag är Strömstedt, Eva Charlotte som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Sonja Marianne som är född 1937 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Göran Gunnar som är född 1941 och har titeln Revisor, Krabisch, Lena Margareta som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Tumlaren Aktiebolag har 556286-7886 som sitt organisationsnummer.