Mc Torp AB

Skåne län

Information

Mc Torp AB är en verksamhet som finns i Svalöv. I Mc Torp AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Mats Anders som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Ingrid Mariann som är född 1936 och har titeln Suppleant, Nordefell, Ann Camilla som är född 1967 och har titeln Revisor, HM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mc Torp AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Mc Torp AB på telefon 0418-435409.

Bolaget skall bedriva försäljning av drivmedel, bilreparationer, uthyrning av lägenheter, handel med värdepapper, handel och förvaltning av fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mc Torp AB av bolagstypen Aktiebolag.

Mc Torp AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Svalöv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Mc Torp AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Mc Torp AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mc Torp AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Mc Torp AB har 556287-9360 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.