Possie Aktiebolag

Skåne län

Information

Possie Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Svalöv. Det är nämligen den kommunen som Possie Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Possie Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Possie Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1987-06-10. Men sedan 1988-01-01 så har Possie Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till S. Möinge 7090, 260 21, Billeberga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Possie Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-9765709.

Svalöv arbetar för att verksamheter som Possie Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Possie Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva uthyrning av tjänster inom lantbruk och industrisektorn, drift av jordbruk, åkeriverksamhet, handel och förvaltning av värdepapper samt därmed förenliga verksamheter.

Firmatecknare för Possie Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Possie Aktiebolag och det är följande personer, Pålsson, Sven Göran som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Pålsson, Sven Gösta Christian som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Pålsson, Göran Torsten Richard som är född 1972 och har titeln Suppleant, Toresson, Hans Bertil som är född 1958 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Possie Aktiebolag är 556299-2866.