C J Glastjänst Aktiebolag

Skåne län

Information

556322-2677 är organisationsnummer för företaget C J Glastjänst Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som C J Glastjänst Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Svalöv som är den kommunen som C J Glastjänst Aktiebolag finns i.

C J Glastjänst Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-03-23 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för C J Glastjänst Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

C J Glastjänst Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Svalöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för C J Glastjänst Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med C J Glastjänst Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0418-660919 eller genom brev på följande adress:
Centralg. 19, 260 20, Teckomatorp

Bolaget skall bedriva glasningsarbeten, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med C J Glastjänst Aktiebolag och det är Jacobs, Christer Wilhelm Rudolf som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Jacobs, Rut Astrid Yvonne som är född 1935 och har titeln Suppleant, Nilsson, Tony Greger som är född 1954 och har titeln Revisor, NP Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,