Mobergs Kyl & Frys Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva installation, service och reparation av kyl- och frysanläggningar, värmeväxlar och luftkonditionering samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mobergs Kyl & Frys Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Svalöv så är Mobergs Kyl & Frys Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Svalöv arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Svalöv och i Skåne län. Redan 1988-06-13 så skapades Mobergs Kyl & Frys Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Mobergs Kyl & Frys Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Mobergs Kyl & Frys Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556326-5627 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Svalöv.

Just nu är Mobergs Kyl & Frys Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Mobergs Kyl & Frys Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0435-91775 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Moberg, Bengt Göran -Moberg, Siv Unni Ordförande saknas.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mobergs Kyl & Frys Aktiebolag är Moberg, Bengt Göran som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Moberg, Siv Unni som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Moberg, Eva Christin som är född 1968 och har titeln Suppleant, Noorzoy, Inger Annika som är född 1967 och har titeln Suppleant, Olow, John David Bertil som är född 1963 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.