Aktiebolaget Ekdahls Eftr Cykel o Motor

Skåne län

Information

Bolaget skall idka handel med och reparationer av motorsågar, cyklar, mopeder, trädgårdsmaskiner, samt handel med drivmedel och oljor, samt bedriva fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Ekdahls Eftr Cykel o Motor vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Svalöv så är Aktiebolaget Ekdahls Eftr Cykel o Motor en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Svalöv arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Svalöv och i Skåne län. Redan 1988-07-05 så skapades Aktiebolaget Ekdahls Eftr Cykel o Motor och verksamheten är har F-skattsedel Aktiebolaget Ekdahls Eftr Cykel o Motor har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Ekdahls Eftr Cykel o Motor är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556327-9396 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Svalöv.

Just nu är Aktiebolaget Ekdahls Eftr Cykel o Motor Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Ekdahls Eftr Cykel o Motor så går det att nå dem via telefon på 0435-91122 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Ekdahls Eftr Cykel o Motor är Petersson, Anders Ingvar som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Elsy Anna Greta som är född 1937 och har titeln Suppleant, Persson, Per Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Nilsson, Tony Greger som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, NP Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .