Christer Johansson Grafiska Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Svalöv och Christer Johansson Grafiska Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Christer Johansson Grafiska Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Christer Johansson Grafiska Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Christer Johansson Grafiska Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-09-26. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Svalöv där företaget finns i jobbar för att företag som Christer Johansson Grafiska Aktiebolag ska trivas.

Christer Johansson Grafiska Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Svalöv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med trycksaker, tryckfärg och tryckeriutrustning samt därtill hörande konsultationer samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Christer Johansson Grafiska Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Christer Johansson Grafiska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Svalöv.

Vill man komma i kontakt med Christer Johansson Grafiska Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-431170.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Christer Johansson Grafiska Aktiebolag är Johansson, Gun Soli Linnéa som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Johannesson, Kajsa Viktoria Rebecca som är född 1983 och har titeln Suppleant, Rosengren, Bengt Åke som är född 1936 och har titeln Revisor, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Rosengren & Partners Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Christer Johansson Grafiska Aktiebolag har 556336-4685 som sitt organisationsnummer.