Per Nordin Byggnads AB

Skåne län

Information

Per Nordin Byggnads AB är en verksamhet som finns i Svalöv. I Per Nordin Byggnads AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nordin, Per-Arne som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordin, Ingrid Birgitta Anna-Lena som är född 1967 och har titeln Suppleant, Rundqvist, Bo Ingvar Lennart som är född 1943 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Per Nordin Byggnads AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Per Nordin Byggnads AB på telefon 042-280105.

Bolaget skall bedriva byggnadsentreprenad samt förvaltning av fastigheter.

Idag är Per Nordin Byggnads AB av bolagstypen Aktiebolag.

Per Nordin Byggnads AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Svalöv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Per Nordin Byggnads AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Per Nordin Byggnads AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Per Nordin Byggnads AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Per Nordin Byggnads AB har 556341-6204 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.