Värme & Sanitets byrån i Teckomatorp Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Svalöv och Värme & Sanitets byrån i Teckomatorp Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Värme & Sanitets byrån i Teckomatorp Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Värme & Sanitets byrån i Teckomatorp Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Värme & Sanitets byrån i Teckomatorp Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-11-23. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Svalöv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Värme & Sanitets byrån i Teckomatorp Aktiebolag ska trivas.

Värme & Sanitets byrån i Teckomatorp Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Svalöv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel och reparationer av värme och sanitetes produkter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Värme & Sanitets byrån i Teckomatorp Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Värme & Sanitets byrån i Teckomatorp Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Svalöv.

Vill man komma i kontakt med Värme & Sanitets byrån i Teckomatorp Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-660253.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Värme & Sanitets byrån i Teckomatorp Aktiebolag är Malm, Nils Allan som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Malm, Aina Hanna Kristina som är född 1946 och har titeln Suppleant, Svensson, Nils Måns Inge som är född 1948 och har titeln Revisor, HM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Värme & Sanitets byrån i Teckomatorp Aktiebolag har 556342-5890 som sitt organisationsnummer.